Olenpa tuhlannu aikaani jonkun verran tässä syksyn aikaan tota televiisoria kytäten ja huomannu vähän epäkohtia

Ensinnäkin minkä takia erään tosi-tv ohjelman juontaja puhuu prosenttiyksiköistä toistuvasti saaden allekirjoittaneen hermoromahduksen partaalle, jos se on oikeanlainen tapa ilmaista että on kyse prosenteista niin eikö nyt yks kerta lähetyksen aikana riittäis. Menee saatana puolet juontoajasta ku sanoo koko ajan että, nyt ero on enää kolme pilkku nolla seitsemän prosenttiyksikköä, vois sitä nyt ees sen yksikkösanan verran lyhentää nii ei kuulostas ihan niin robotilta. Ihan oikeesti Terminaattorijuontaja 3,1 prosenttiyksikköä piip sinut on häädetty piip tervetuloa mukaan jälleen ensi viikolla piip system failure piip error error system shutdown piippiip....

No joo ei tuo vielä oo paha, ehkä se on vaan sitten sitä kukkahattutätien peräänkuuluttumaa hyvää suomee (jota jos ette ole huomannu en itse harrasta). Seuraavat ahistaa vielä enemmän.

Kokonainen kanava (nimi jääköön mainitsematta oikeudellisista syistä), on huomannut että, kuuluttajat kun ottaa suoraan leipäjonosta niin tulee nääs halvemmaks. Ruvetkaapa ihmiset seuraamaan niin huomaatte mistä kanavasta puhun. Voiko olla niin vaikeaa spiikata telkkariohjelmia sisään, ettei siinä onnistuta kertaakaan illan aikan mokaamatta edes vähän, jonkunlainen änkytys tai unohdus mahtuu aina mukaan, puhumattakaan siitä että tekniikan pojat vielä feidaa koko homman pois kesken lauseen. Olen tullut siihen tulokseen, että on paljon halvempaa pitää kesätyöläisiä töissä ympäri vuoden kun edes yrittää saada ammattimaisia työläisiä. Noh ei tuosta muuta haittaa ole kun se et mennee mielenkiinto ohjelmiin ku kyttää vaan kuuluttajien mokia.

Viimenen mut ei tosiaankaan vähäisin on digidigi-aika ylipäätään. Väittäävät että kuvan laatu on parempi, paskanlatvat tai ohan se mut jos antennissa on pienkin viba, kyseinen kanava ei näy ensinkään. Peräänkuuluttaisinkin vanhaa hyvää norsu yli kongojoen korkki perseessä ohjelmaa, jota voi nykysin enää katsoa jos sammuttaa sen digipoksin, ennen se tuli vaan aavistuksen häirimään niitä huonosti näkyviä kanavia.Väittäävät, että on enemmän kanavia, onhan noita mut suhteessa kanavien määrään laatu on aivan hanurista. En mie jaksa kahtoo enää mittään synnytysohjelmia tai tosi-tv:tä lääkäreistä tai sairaaloista, tai uusintoja joistain 70-luvun scifi-sarjoista ne näki ennen aikaan kesällä ilman digiboksiakin.

Niin ja hommatkaa miehet jotka elätte naisen kanssa toinen telkkari huusholliin nii ei tarvia ainakaan kahtoo naisten kanavia...

T: Joka Äidin Ihannevävy Wilhelm Theodor