Missä on kaikki old school kaverit? lärvikirjassa miulla on jottain 150 "kaveria" suurin osa niistä jottain veljen eukon anopin saunakavereuta joista ei jukolauta muuten ois kuullu mitään seuravaan sataan vuoteen jos an ois menny facebookkiin, toki täytyy myöntää että on siellä kaikki miun ns. oikeet kaveritkin ja niiden kanssa tulee sitä kautta piettyä yhteyksiä ja se on toimiva työkalu siihen asiaan.

Lärvikirjan myötä kerrostalokyttäys on katoava taidemuoto on niin paljon helpompaa pyytää naapuri kaveriks ja sit käydä kahtoo facebookista kun se kirjottaa että olipa kova kakka ja onpas nyt paha mieli kun vähän akan kanssa tapeltiin, tai olipas rankka työpäivä. Hei oikeesti ihmiset työ teette sen liian helpoks näille uteliaille paskiaisille ennen vanhaan piti nähä vaivaa jos halus tietää mitä naapurissa tapahtuu, saati sitten jos halusit tietää miten ala-aste aikasella koulukaverilla menee sen uuden koiranpennun kanssa (et edes tiiä missä se asuu mut tiiät et sil on uus koira).

Muutenkin mie oon ku luolamies joka on keksiny pyörän tän kaiken uuden tekniikan kanssa, miten mie oisin saanu viel joku viis vuotta sitten nää ajatukseni julki, lehti-ilmotus ois mee ja tiiä tullu aika kalliiks ja siltikkään se ei ois tavottanu yhtä monia ku tämmönen glögi vai oliko se blogi.

Mut enhän mie nyt pelkästään itestään selvyyksiä tullu tänne latelemaan, miusta se on vähintäänkin arveluttavaa miten paljon ihmiset jakaa tietoo itestään puolitutuille kaikkien näitten yhteisöpalvelujen avustuksella, ottaen huomioon sen että samat ihmiset supisee bussissa kaverilleen puhelimissa et en voi oikeen puhua miun kondyloomasta ku oon bussissa. Sitten sama jamppa marssii kotio ja kirjottaa facebookkiin et vähä kirvelee peenistä ku on toi visvasyylä, eikö tuo menene eri reittejä niille kanssamatkustajille tieto puolessa tunnissa sen verran hölösuita ne nk. "kaverit" on kuitenkin. Lisäks voisin viel ihmetellä et ketä se kondylooma kiinnostaa muita ku niitä joita se jamppa on höylänny.

Sitten seuran haku netin kautta, siel on kuva Kylli-Irmelistä joka on otettu pikkusen ennen toista maailman sotaa, hakee seuraa tositarkoituksella, tosiasiassa se hakee yhen illan panoo ku on vähän puutteessa kun on saanu viimeks 70-luvulla. Tai toinen vaihtoehto 18-vuotias nimim.XDXDLoL laittaa deittisivustolle itestään todella härskin kuvan jossa näkyy tissit, poislukien tietysti nännit sehän nyt ois aivan liian rivoa, ja ja stringin välistä vähän puskaakin ja sit lukee seuranhaun kohdalla haen kavereita. Mitä vittua? mie nyt oon tottunu saamaan kavereita ilman et miun täytyy vilauttaa ihan kaikkia avujani. Älkääkä käsittäkö väärin ihan kiva niitä kuvia on kahtoo mut luulis et kannatas sama laittaa vaik paikallislehteen pääsis äkkiä monen puistokemistin mielikuvituskaveriksi.

Nikke Knakkerton sanos tähän kohtaan että JOHTOPÄÄTÖS! Netti on vähän kuin känni kaikki mikä ei muuten ole soveliasta on netissä ja kännissä vähintäänkin hyväksyttävää jollei jopa suotavaa. Siis kaikkien yksityisasioiden tilittäminen puolitutuille, vähissä pukeissa esiintyminen julkisesti ja ehkä jopa hairahtuminen lähikontaktiin ei toivotun vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa.

Se siitä lapsukaiset Wilhelm Theodor kiittää.